Bemutatkozás

Mádi Sándor asztalosmester és fia Mádi Bálint
Mádi Sándor asztalosmester és fia Mádi Bálint

Mádi Sándor és Mádi Bálint, asztalosmesterek vagyunk, a Wallure fa panelek megalkotói. Családi vállalkozásunk huszonöt éves szakmai pályafutása alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk belföldön és külföldön egyaránt.

Ezeket ötvözve sikerült megalkotnunk ezt a prémium színvonalú, egyedi termékcsaládot, mely:

- teljes mértékben manufakturális módon készül,

- bármilyen belső tér burkolatára alkalmas,

- egyéni igényeket is kielégít,

- többféle fa-alapanyagból készül,

- rendkívül tartós.

Ez a magas színvonalú és kifinomult ízlésvilágra hajazó kézműpari körülmények között készült falburkolat színesebbé teheti otthonát vagy akármilyen belsőingatlanját.

Kimagasló minősége és egyedisége azonnal feltűnik bárkinek, időtállósága pedig rendkívül hosszan tartó.

Szenvedélyesen szeretünk fával dolgozni, és a kiváló minőségben látjuk sikerünk kulcsát, ezért fontos számunkra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek termékeinkkel.

Családi vállalkozásunk folyamatosan tökéletesítette a fapaneleket, a felhasználói visszajelzések nyomán pedig választékunkat is bővítettük.

Mivel nyitottak vagyunk az újdonságokra, minden elképzelést és ötletet szívesen fogadunk, és ezeket a legjobb minőségben valósítjuk meg.

Ez a termékcsalád tökéletesen szemlélteti azt, hogy az emberi fantáziában és ambiciózusban mekkora érték rejlik. A folyamatosan bővülő választékunk mellett nyitottak vagyunk az újdonságokra is.

Minden elképzelést és ötletet magabiztosan tudunk fogadni és tudásunkhoz mérten a legjobb minőségben megvalósítani azt ezzel bizonyítani termékeink kiválóságát.


Ismerje meg a közelebbről a Wallure termékcsaládot

- Valódi fából (tölgy/dió) készülő falburkolat

- Modern és klasszikus enteriőrökbe is kiválóan alkalmas, dekoratív megoldás

- Egyedi faerezet, különleges rajzolatok

- Natúr vagy lakkozott kivitel, amely jól harmonizálhat más fa-, vagy fautánzatú (laminált) burkolatokkal, bútorokkal

- Változatos felhasználás (családi házak/lakások, irodák, éttermek, cukrászdák, szórakozóhelyek, szállodák, szépségszalonok stb.)

Tulajdonságok, előnyök

- Kiszerelés: 1 m 2 -es egységben, amely 20 darab panelt tartalmaz (55 cm x 9,2 cm /panel)
- Az egyes panelek alapja 5 mm-es polisztirol lap, erre vannak felragasztva a hasított vagy gyalult felületű fahasábok, melyek 2,3 cm vagy 4,6 cm szélesek és változó hosszúságúak
- Egyszerű felhelyezés polisztirol ragasztóval
- Vízszintes és függőleges irányú alkalmazási mód egyaránt lehetséges
- Kiváló hő- és hangszigetelő hatás
- 5 év gyártói garancia

A Wallure fa falpanelek valódi fából készülő falburkolatok. Modern és klasszikus enteriőrökbe is kiválóan alkalmas, dekoratív falburkolat megoldás, melynek használatával különleges és egyedi falfelületeket alakíthatunk ki.

A faerezet egyedisége a különleges rajzolatok a natur, vagy lakkozott felületek, barátságossá és meghitté varázsol minden falat.

A fa természetessége a természetet hozza be otthonunkba! A tölgy/dió/mocsári tölgy vagy a tikfa színe jól harmonizálhat más fa, vagy fautánzatú (laminált) burkolatokkal, bútorokkal.

Felújítás, vagy építkezés során érdemes a fa falpanelekkel is gondolkodni, mert a fa egy időtálló és "örök" burkolat. A lakberendezők is előszeretettel alkalmazzák munkájuk során, mert izgalmas falfelületek, dekorációs megoldások alakíthatók ki.

Mindenkit lenyűgöz a fa természetes rajzolata, hangulata, ezért a fa alapanyag egyre kedveltebb felhasználású pusztán dekorációs mivolta miatt is. A szekrények, polcok, konyhai eszközök, lakáskiegészítők után végre falburkolatot is kaphatunk fából!

A Wallure egy új márkanév, amely valódi fából készült, kézi összeállítású fa falpanel családot takar. Ha szereti a naturális anyagokat, meleg hangulatú otthonra vágyik, tekintse meg a Wallure fa paneleket!

A fa falpanelek 1 m2-es egységben vásárolhatóak meg, mely csomagban 20 darab panel található. Az egyes panelek alapja 6 mm-es polisztirol lap, erre vannak felragasztva a hasított vagy gyalult felületű fa hasábok.

A panelre felragasztott kis fadarabok 2.3 cm szélesek és változó hosszúságúak. A falburkoló paneleket egymás mellé beépítve kellemes, barátságos hangulatú felületet kapunk eredményül.

Mi módon hozhatnánk be a természetet otthonunkba? A fa falpaneleket valódi tölgyfából / diófából készítik, amellyel egyedi légkört teremthetünk nemcsak családi házakban, hanem akár irodákban, éttermekben, szórakozó helyeken, szállodákban, hotelekben, fodrászüzletben és kozmetikában, szépségszalonokban egyaránt.

A természetes fából készült burkolattal megtörhetjük az egyhangú falfelületeket, mindemellett a fa falpanelek hő- és hangszigetelő hatását is kihasználhatjuk.

A Wallure hasított elemes falpanel felragasztásához polisztirol ragasztó ajánlott. Az elemes fa falburkolat vízszintesen vagy függőlegesen is felrakható, mindkét felrakási móddal látványos hatást érhetünk el!

A mára már hagyományos falburkolatnak számító tapéta és lambéria mellett egyre több új típusú faldekoráció jelenik meg a piacon, így a kő- és kőutánzatú burkolók, műkövek, 3D bio falpanelek, bőrpanelek termékcsoportban következő tagként a fából készült falpaneleket üdvözölhetjük.

Lakberendezők és belsőépítészek is jól tudják, hogy a különböző textúrákat hordozó természetes alapanyagok mindig is kedveltek lesznek az enteriőrök kialakításakor.

A Wallure fa panel karakteres megjelenésével olyan újszerű falburkolatokat hozhatunk létre, amelyet bátran megmutathatunk vendégeinknek, üzletfeleinknek egyaránt!

A Wallure fa falpanelekkel burkolt fal attraktív pontja lehet a beltéri helyiségeknek, hiszen jól alkalmazható kisebb vagy nagyobb falfelületen egyaránt.

A fa panelek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezzel kiegészítve a dekorációs funkciót.

Alkalmazható lakások, nappalik, folyosók, hálószobák, irodák, üzletek, éttermek, szórakozó helyek, közösségi épületek, kereskedelmi intézmények díszeként is.

A fa panelek a skandináv és a rusztikus lakberendezési stílusokhoz is illeszkednek, de a fa természetes erezettsége révén minden környezetben jól mutatnak.

A Wallure fa faldekoráció olyan egyedi termék, amely 55 cm x 9.3 cm méretű panelekből áll. A panelek alapját 6 mm polisztirol lap képzi, erre vannak felragasztva a 23 mm szélességű, változó hosszúságú fa darabok.5 ÉV KEZDŐ GARANCIA, INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fa falpanelt